Sommarens vandringar spikade

Efter vi gick ett par dagar på Roslagsleden över nyår har det inte blivit så mycket frilufsande för oss. Vädret i denna del av landet har inte precis uppmuntarat till några äventyr, även om vi faktiskt fick se lite snö kring nyår.

284952-8

I sommar blir det däremot mer tid i det fria när både Högakustenleden och Sarek kan vänta sig besök från oss. Jag längtar redan! Få saker är så avkopplande som att vara ute i naturen på en tälttur med allt vi behöver i ryggsäcken och med telefonen avslagen. Då njuter jag!


"Våra löprundor var ju behagliga, fram till nu..."

Jag är så nöjd! Jag har gjort sådana framstag i löparspåret den senaste veckan att sambon börjar få det jobbigt. Hittills har jag sprungit i princip konstant runt min mjölksyratröskel medan sambon sprungit bredvid och hållit låda. Det gjorde han inte igår. "Shit älskling, det här var ju jobbigt", sedan kom bortförklaringarna (håller nog på att bli sjuk, dålig vätskebalans, osv.) Det känns riktigt bra att det var jag som drog runt honom, för första gången!

De tre senaste löppassen har jag förkortat milen med 3 minuter, 7,5 km med 3 minuter och fått en trött sambo efter 8 km. Inte så illa!

RSS 2.0