Fighten är igång

Den där budgivaren som vi så innerligt hoppas är en riktig vekling med ytterst begränsad ekonomi har nu fått sällskap av två rackarns budgivare till. Förhoppningsvis är de av lika svagt virke som den första...

Jag studsar omkring av rastlöshet och tycker att hela den här budgivningsprocessen tar evigheters evigheter. Inget auktionstempo här inte. I söndagskväll kom ett bud, vi lade ett nytt bud igår morse och sen hände inget förrän i förmiddags. Vi har lagt vårt tredje bud idag, medan de andra slöfockarna hittills bara lagt varsitt. Hur lång tid ska det behöva ta?!?

Rastlösheten blir inte bättre av att fotografen gick loss med kameran idag och att mäklaren nu ska göra färdigt prospektet - för att ha allt klart inför en visning av vår lägenhet. För att veta om vi ska sparka igång vår mäklare måste ju budgivningen på huset avslutas och säljarna besluta vilka som får köpa. Eftersom vi inte hittat något annat hus på marknaden som är intressant har jag konstaterat att den bästa lösningen är att de andra spekulanterna helt enkelt drar tillbaka sitt intresse - omedelbart, direkt och utan att passera gå!

Vi tänker inte ge oss utan en ordentlig fight!


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Vad hände med att vara lite cool? ;-)

2008-11-25 @ 22:25:04
Postat av: Veronica

Ähh... Det blev ingenting av det där med att vara cool. Priset fortsätter uppåt och en budgivare har lagt sig. Nästa par kanske gör det snart. Kvar återstår då ett ivrigt par med samma taktik som oss, frågan är bara om våran eller deras ekonomiska gräns nås först?

2008-11-26 @ 19:43:17
URL: http://softshell.blogg.se/
Postat av: comvidare

Det kommer att bli helt overkligt att se er lägenhet på nätet. Så fort den ligger ute så måste länken ut. Bums. Mycket nyfiken på homestaylingen

2008-11-27 @ 21:15:11
URL: http://comvidare.blogspot.com
Postat av: Veronica

Tja, det kan bli redan imorgon! Kommer att gå undan nu!! Någon som vill köpa en "takvåning i bästa skick"?

2008-11-28 @ 00:03:20
URL: http://softshell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0