Tentarutiner

Studenter skaffar sig tentarutiner. Minuterna innan tentan börjar är i det närmaste religiösa. Pennor i blyerts och bläck skall prydligt läggas upp på bordet, tillsammans med extra stift till pennan. Linjalen. Sudd. Körkort och studentleg. Allt i prydliga rader. Sen kommer vi till avdelningen förfriskningar. Bananer och någon form av choklad är klassiker. Energidrycker - gärna tre, fyra stycken. Gamla rävar tar gärna med en termos med kaffe eller te och mackor. Snusare kan inte riskera att få slut under tentan och lägger alltid upp minst två dosor.

Något som vissa däremot inte tänker på är valet av byxor för dagen. Snett framför mig satt en kille som inte reflekterat nämnvärt över valet av byxor och kalsonger. Han visade nämligen ogenerat upp en ovanligt välbeväxt röv. Bland all denna behåring var det trots allt inte svårt att se att han heller inte nöjde sig med att demonstrera myntinkastet, utan slog till storligen med hela cd-facket.

Jag tycker att pressen över själva tentan är fullt tillräcklig för en stackars student. Men nu har svårigheterna definitivt ökat. Att slänga in en naken, hårig röv på så nära håll kan få vem som helst ur balans!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Haha! Galet roligt inlägg. CD-fack! Haha.

2008-10-26 @ 22:27:10
URL: http://comvidare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0