Nu är det färdigtjafsat!

Någon måtta får det väl ändå lov att vara! Nu tar vi inget mer av säljarens diverse påhitt.
- Det senaste är att han försöker sälja fast egendom till oss. Viss fast egendom har han tydligen redan sålt till någon annan.

Mäklaren säger att vi såklart har rätt. Huset ska vara tomt, rent och kontrollerat innan vi tillträder - vilket är fredag förmiddag. Och det som är fast egendom ska stå kvar på tomten och i huset - utan att vi ska behöva betala för det en gång till.

Vi är väldigt lätta att ha att göra med i affärer sambon och jag, vi kan båda nästan slå knut på oss själva för att vara tillmötesgående och behålla en god relation med folk. Vi är snälla och anpassar oss så mycket vi kan så länge motparten följer vad som avtalats. Försök att lura oss och vi följer avtal och överenskommelser till punkt och pricka. Då är det slut på all anpassningsförmåga och förhandlingsmån. Finito. Puts väck. Adios. Bye bye.

Nu är det bara för säljaren att själv kravla sig ur den minst sagt besvärliga sits som han på egen hand försatt sig i.

Jag önskar honom all lycka med det projektet!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Eftersom ni har så dåliga vibbar ang. städning, ved mm mm. Så kolla om mäklaren kan behålla en del av penningsumman tills allt är enligt avtal. Om ni tex lejer städfirma kan han vägra betala den. Ni bör kolla att det är städat innan han får pengarna. Om han vill ha veden då ska summan minska med vad veden kostar+ att det ska vara utstädat till minsta pinne och sticka. Han förstår nog inte det vänliga språket, men då måste ni tala ett sprak som han begriper. vi har fortfarande grejer kvar efter förra ägaren. När skrotpriset stiger far vi iväg med diseltanken. Lycka till! m

2009-01-26 @ 19:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0